søndag den 11. marts 2012

Min uge.


Mandag
Var i skole til 10. Woop woop, slappede af med en masse serier som jeg bare stener for vildt! Senere på dagen kom min søde kusine forbi og hentede mig, så tog vi ud på Mac D. 15 kr for en Big Mac  mhh'.. Vi sad på mac d og snakkede om alt muligt. Det var rigtig hyggeligt! 

Tirsdag
Lige efter skole tog jeg over til min kæreste, vi er altid sammen om tirsdagen, eller for det meste. Jeg elsker at tilbringe min tid over ved ham. Det er så hyggeligt, vi kan finde på de mest underligste ting! Men så længe vi har det sjovt, så er det godt :-P. 

Onsdag
Tog ud og fik lavede mit pas. Men skulle have nyt billede, og det mig tusind år for at finde en butik. Enten var det for dyrt eller var der lukket -.- Så tog ud på banegården hen til en fucking automat for at få taget billedet. Det tog mig 2 timer før at vi var færdig. Efter tog jeg hjem for at slappe af inden jeg skulle afsted igen. Jeg blev hentet af en der hedder Kim Tai. En rigtig flink mand :-) Jeg skulle med ud og hjælpe ham med firmelse holdet. Efter skulle jeg til et børnemøde, det var rigtigt hyggeligt, senere skulle jeg til jobsamtale. Men fik det desværre ikke. Er ikke ked af det da jeg ikke havde lyst til at arbejde der! Men ellers havde jeg en rigtig hyggeligt dag. 

Torsdag
Omg! Den værste dag af alle sammen. Var i skole det var rigtig hyggeligt. Indtil at jeg blev slået af en dreng fra min klasse. 
Fucking bums man. Drengene begyndte at "kede" sig, så de begyndte at kaste stole og borde og til sidst et fucking bordfodboldt! Min lærer begyndte og flip, kan enlig godt forstå det men, at han siger st jeg intet har at lave her, og bare lader de andre være. Selvfølgelig flipper jeg ud. Hader virkelig min lære. Kom hjem kl 16, tog bussen med det samme ud til kirken, skulle til sådan noget ungdoms hygge! Det var det eneste gode ved den dag. Havde det rigtigt sjovt, elsker at være til det, der sker altid noget nyt. Det er kun for katolikker, man komer tættere på hinanden. Jeg har lært mange at kende bedre. Kom hjem ret sent, men det var det hele værd. 


Fredag
Fik fri tidligt igen idag, tog hjem til min veninde Marie-Louise sammen med 2 andre piger. Vi fik lavet mad, og fik snakket om alt muligt.  det var rigtigt hyggeligt, senere tog jeg hjem for at rydde op. Inden min kusine og hendes søskende kom. Jeg holdt pige aften. Vi lavede vafler, som man kan se på billedet nederst. Vi fik lavet alt muligt, jeg elkser bare at stille og slappe med dem. Glæder mig til næste gang vi skal være sammen igen. Love them<3 

Lørdag
Tog over til min kæreste, ellers har jeg ikke lavet noget. Udover at slappe af. Dejlig afslappende lørdag. 

Søndag
Tog i kirke kl. 10 efter kirke kom familien på besøg,og sidder jeg barer og chiller med min fede fætter. Senere kommer familien over og spiser, bliver dejligt!


..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar